Woonkamerfestival Gooise Meren

We kijken terug op een geslaagd woonkamerfestival, het programma op 15 mei bestond maar liefst uit 33 acts en locaties!

Wil je weten wie er allemaal hebben opgetreden? De digitale krant kun je hier bekijken. KLIK HIER

We willen met dit woonkamerfestival lokaal talent een podium bieden en buren met elkaar verbinden. Bij eerdere edities waren er ruim 2000 bezoekers tijdens de vele optredens.
Tussen 12.30 en  17.30 uur zullen woonkamers omgetoverd worden tot kleine theaters waar (met name lokale) artiesten zichzelf kunnen laten zien. Een optreden duurt 30 minuten en alle artiesten treden drie keer op in dezelfde woonkamer voor verschillend publiek. En de optredens zijn gratis te bezoeken! En bij mooi weer kunt u misschien wel in de tuin genieten.
Inwoners van alle wijken van Gooise Meren doen mee. Bij het programmeren hebben wij extra aandacht gegeven aan de zogenaamde prioriteitswijken, bijvoorbeeld (alleenstaande) ouderen, mindervaliden en jongeren.

Grote diversiteit woonkamers

Er zit weer van alles tussen het aanbod: een appartement, een rijtjeswoning, een vrijstaande villa, zelfs een begraafplaats etc. etc. Klein of groot, alles kan. Alle woonkamers worden opengesteld voor publiek.
Iedereen kan gratis genieten van een gezellige act.

Artiesten: dans, zang, sing/songwrtiter, een grote (jazz) band: keuze genoeg

Je kunt deze middag op alle adressen een half uur lang kijken, luisteren en meedoen met diverse acts. Het wordt gegarandeerd een feestje. In de programmakrant staan alle adressen en tijden vermeld. Je hoeft niet te reserveren, maar VOL = VOL