Woonkamerfestival Huizen

Na 4 jaar zijn we weer terug in Huizen! Noteer in je agenda zondag 12 november!
We zijn ontzettend enthousiast om het woonkamerfestival weer in Huizen te organiseren. Wil jij ook meedoen met jouw woonkamer of als artiest? Dan kun je je nog even aanmelden………. de sluitingsdatum is 27 september 2023.

Met dit woonkamerfestival bieden we lokaal talent een podium en willen we buren met elkaar verbinden. Bij eerdere edities waren er ruim 2000 bezoekers tijdens de vele optredens.
Tussen 12.30 en  17.30 uur zullen woonkamers omgetoverd worden tot kleine theaters waar (met name lokale) artiesten zichzelf kunnen laten zien. Een optreden duurt 30 minuten en alle artiesten treden drie keer op in dezelfde woonkamer voor verschillend publiek. En de optredens zijn gratis te bezoeken!
We hopen dat inwoners van alle wijken in Huizen meedoen. Bij het programmeren geven we extra aandacht aan de zogenaamde prioriteitswijken, bijvoorbeeld (alleenstaande) ouderen, mindervaliden en jongeren.

Woonkamers gezocht

Heb je een appartement, een rijtjeswoning, een vrijstaande villa of een woonboot? Klein of groot, alles mag. Dan kun je je aanmelden voor hét muzikale evenement van Huizen. Je stelt je woonkamer open voor publiek, krijgt een gezellige act en het wordt een feestje in jouw woonkamer op 12 november.

Artiesten gezocht

Kun je dansen, zingen, muziek maken, toneelspelen, ben je stand-up comedian of een combi van dit alles? Wij zoeken leuke mensen die een mooie, boeiende of gezellige act hebben (of kunnen instuderen) van een half uur. Je kunt deze middag bijvoorbeeld gebruiken als try-out én om jezelf/ jullie act meer bekendheid te geven. Het wordt gegarandeerd een feestje.