Woonkamerfestival Huizen

Bekijk HIER het volledige programma
voor 10 november!

Woonkamerfestival Huizen zal op 10 november voor het eerst plaatsvinden in maar liefst 36 (!) woonkamers met 36 verschillende artiesten!
In alle wijken van Huizen zullen bewoners hun woonkamer omtoveren tot ‘minitheater voor één dag’. De meubels aan de kant, de klapstoelen worden neergezet en kussens op de grond, zodat iedereen kan genieten van diverse optredens van lokale artiesten .

Tijdens het woonkamerfestival staan alle deuren van de deelnemende woonkamers wagenwijd
open. Iedereen kan op 10 november tussen 12.30 en 17.30 uur binnenlopen bij zijn of haar buren voor een bijzonder optreden. Een mooie gelegenheid om elkaar tijdens een optreden te leren kennen!
We vinden het belangrijk om lokale artiesten een mooie plek te bieden om op te treden in
hun eigen woonplaats. Een beginnende band kan nieuw publiek bereiken en de ervaren theatergroep nieuw werk uitproberen. Een perfecte springplank voor amateurs én professionals. De artiest treedt drie keer 25 minuten op in dezelfde woonkamer, zodat het publiek op verschillende tijden kan binnenlopen.
Niet te vergeten: Woonkamerfestival Huizen is een gratis te bezoeken festival, dus reserveren is niet nodig. Als de woonkamer vol is, begint er om de hoek een volgend optreden.

Hoe mooi zou het zijn als iedereen kan genieten van het leukste woonkamerfestival van Huizen. Daarom vinden we het fijn als ook zorginstellingen/ woongroepen hun deuren openen. Daar kunnen de bewoners zelf genieten, maar ook buurtbewoners kunnen binnenlopen. Je vindt dus niet alleen ‘gewone’ huiskamers in de programmering, maar een divers aanbod.

De inschrijving is gesloten, vanaf nu is het heerlijk puzzelen waar je 10 november allemaal kunt genieten van artiesten!
Volg de laatste nieuwtjes op Facebook: facebook.com/gooisecultureleevenementen