Wie zijn wij

Sylvia van Stuijvenberg

Mijn naam is Sylvia van Stuijvenberg. Samen met Silvia organiseer ik nu voor de vierde keer een woonkamerfestival. Een verslavende bezigheid! Wat maak je veel mensen blij met dit evenement. Dat is dan ook mijn drijfveer om dit te doen:  “Mensen weer met elkaar in contact te brengen in de buurt en dat onder het genot van verrassende, muzikale acts.” Naast deze festivals, werk ik tevens in de cruise branche waar ik tijdens presentaties mensen enthousiasmeer voor een vakantie op zee. Ga je mee?

Silvia van Beusekom


En ik ben Silvia van Beusekom. Na het grote succes in Gooise Meren hebben we het Woonkamerfestival ook in Huizen georganiseerd. Ik vind het bijzonder dat wij met dit evenement zoveel mensen samen brengen. Het is voor iedereen gratis toegankelijk en daarom kunnen ook mensen met een klein budget alle optredens bezoeken. Mijn motto is: “Als andere mensen genieten, dan geniet ik ook”. Dit pas ik ook toe tijdens mijn werkzaamheden als trouwambtenaar.